A fogászati beavatkozások időtartama sokakat foglalkoztat, főleg ha külföldre utaznak egy kezelésért. Azonban jó hír, hogy a Centrocc Dentalnál minden esetben egy előzetes, ingyenes konzultációra kerül sor a zürichi rendelőben. Tehát kötelezettségek nélkül, ingyenesen, még az utazás előtt a páciensek alaposan tájékozódhatnak a tervezett beavatkozásról, a költségekről és az időtartamról. Fogorvosainkkal részletesen elmagyarázzák a kezelés menetét, páciens koordinátoraink pedig segítenek megszervezni a páciensek utazását. A kezelési tervet tartalmazó mappában számos hasznos utazási információ, érdekesség Budapestről, valamint a kezelési terv értékétől függően ingyenes éjszakákra feljogosító szállás kupon és ingyenes reptéri transzer is helyet kap.

Teljes fogászati kezelés Magyarországon 1 hét alatt? Lehetséges

Egy átlagos magyar rendelőben az implantológiai kezelések körülbelül 10 napig tartanak. Köszönhetően a Centrocc Dental modern eszközeinek és digitális technológiájának általában 1 hét alatt lezajlik a teljes kezelés, ami magában foglalja az implantátum beültetését és a fogpótlás elkészítését. A labor digitalizált munkafolyamatainak hála 1 nap alatt akár az összes szükséges implantátum is elkészülhet, és ha szükséges, ideiglenes fogpótlást is kaphat a páciens. A digitális eszközpark hihetetlen fejlődésének a fogászaton belül a kezelési idők nagymértékben csökkenthetők, emellett magasabb színvonalú fogorvosi munka készülhet rövidebb idő alatt.

Ez azt is jelenti, hogy ebben az 1 hétben pácienseink van lehetősége felfedezni Budapest gazdag történelmi és kulturális látnivalóit és kiélvezni a főváros szépségeit az itt töltött idő alatt.

Rendelőnk garantálja, hogy a páciensek 15 napon belül időpontot kapnak a kezlésre, így jól tervezhetően akár 1 hónapon belül teljesen új fogsorral, mosolyogva térhetnek haza. Az utólagos ellenőrzésekre havonta kerül sor a zürichi rendelőben, így csak egyszer kell Magyarországra utazni a kezelés során.

Összességében elmondható, hogy a fogászati kezelés Magyarországon gyors és hatékony megoldást kínál a svájci páciensek számára. A végeredmény minden esetben még a kezelés megkezdése előtt modellezhető és minden egyes lépés szigorúan megtervezve, a hibalehetőségeket kiküszöbölve zajlik. A 3D CBCT, a digitális intraorális scanner és a digitális fogtechnikai szoftvereknek hála a korábban magasabb rizikójú fogászati beavatkozások is rutinná válnak, az egyszerűbb beavatkozások pedig még gyorsabban és pontosabban készíthetők el.