Orvosainknak sok éves tapasztalata van az implantátumok beültetése, a csontpótló beavatkozások elvégzése illetve a fogpótlások, koronák, hidak és porcelán héjak készítése területén.

Magasan képzett specialistáink segítségével minden fogászati problémára tudunk megfelelő megoldást biztosítani az Ön igényeinek megfelelően.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi mércével mérve is a legmodernebb anyagokat és technikákat használjuk, így biztosan állíthatjuk, hogy a páciensek prémium szintű ellátásban részesülnek klinikánkon. A különböző fogászati szakterületek specialistáinak összehangolt munkája révén a szájsebészeink és protetikusaink minden esetben a tökéletességre törekszenek.

Csapatunk

DSC08999v3 (1)

Dr. Kelemen Máté

dento-alveoláris sebész szakorvos

1989.04.17-én születtem, Debrecenben. Általános és középiskolai tanulmányaimat Szolnokon végeztem, ezt követően 2012-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

2012 és 2016 között a Debreceni Egyetem Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Tanszékén töltöttem rezidens éveimet, ahol 2015-ben dentoalveoláris sebészeti szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. Ezt követően számos magánrendelőben, illetve saját praxisomban végeztem szájsebészeti szakellátást.

Szakterületem az implantológia és a különböző csontpótló eljárások. Különböző hazai és nemzetközi tudományos konferenciák rendszeres résztvevőjeként igyekszem szakmai tudásomat a lehető legmagasabb szinten tartani.

Szabadidőmben szívesen sportolok és horgászok.

DSC09175v3 (1)

dento-alveoláris sebész szakorvos, implantológus, ITI Fellow

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, egy félévet töltöttem a stockholmi Karolinska Institute-on. 2010-ben summa cum laude minősítéssel diplomáztam.

2015-ben dentoalveoláris sebész szakorvos képesítést szereztem az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán, ahol jelenleg is oktatok. Ezután fogászati turizmusban dolgoztam Budapesten és Londonban szinte kizárólag szájsebészeti beavatkozásokat végezve.

2018-ban megkaptam a legnagyobb fogászati implantológiával foglalkozó nemzetközi szervezet (International Team for Implantology – www.iti.org) ösztöndíját, amelyet mindösszesen 20 szerencsés kiválasztott nyerhet el évente az egész világon. Ennek köszönhetően eltölthettem egy évet a mexikóvárosi UNAM (National Autonomous University of Mexico, Faculty of dentistry, Postdoctoral and Research Division) klinikáján. 2019-ben ajánlásnak köszönhetően ITI Fellow (tiszteletbeli tag) lettem, amelyet rajtam kívül mindösszesen négy ember mondhat még el magáról Magyarországon.

Jelenleg az Arc- Állcsont Szájsebészeti és Fogászati Klinikán oktatok. Folyékonyan beszélek angolul és spanyolul.

Tovább

DSC09127v3 (1)

Dr. Szendrei Balázs

konzerváló fogászat és fogpóltástan szakorvosa, MOM Master of Implantology

A Debrecei Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem Summa cum laude minősítéssel. Diplomám megszerzése után évekig dolgoztam párhuzamosan Budapesten és Mosonmagyaróváron, ahol elsősorban külföldi betegellátásban vettem részt. Így gyorsan napi szintű rutinra tettem szert a komplex szájrehabilitációk területén.

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat a Semmelweis Egyetemen szereztem kiváló minősítéssel, majd a németországi International Medical College posztgraduális képzése keretein belül Master of Oral Medicine in Implantology (M.O.M) implantológiai mestervizsgát szereztem.

Szakterületeim közé elsősorban a teljes szájrehabilitációk, az implantációs fogpótlások valamint az esztétikai fogászati beavatkozások tartoznak.

DSC09010v3 (1)

Dr. Mirk Ákos

fogorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem fogorvosi szakán végeztem és endodontiából (gyökérkezelés) írtam a diplomámat. Évek óta több külföldi pácienssel dolgozom együtt. A diplomám megszerzése után Budapestre költöztem, majd egy pilisvörösvári praxisban kezeltem izlandi pácienseket.

Ez idő alatt tapasztalatot szereztem arról, hogyan tud egy fogorvos idegen nyelven kommunikálni a páciensekkel a kezelés során. Számomra az a legfontosabb, hogy a páciens jól érezze magát a kezelés közben.

Hivatásomnak tekintem, hogy mindent megtegyek azért, hogy a kezeim között egészséges és esztétikus fogazata legyen a betegeimnek.

DSC09107v3 (1)

Dr. Bhumika Upreti

fogorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A diploma megszerzése után egy budapesti magánklinikán kezdtem el dolgozni, ahol szinte minden nap külföldi pácienseket kezeltem.

Munkám során arra törekszem, hogy olyan ismeretekre és készségekre tegyek szert, amelyek elősegítik, hogy betegeim elégedettek legyenek a magas színvonalú ellátásnak és a nyílt kommunikációnak köszönhetően.

Rendelkezem az Amerikai Esztétikai Orvostudományi Akadémia tanúsítványával, és folyamatosan új módszereket tanulok készségeim fejlesztésére. Folyékonyan beszélem az angol, nepáli, hindi és magyar nyelvet.

Boros Edina

dentálhigiénikus

Pusztai Szabina

dentálhigiénikus

Széles Fanni

dentálhigiénikus

Rimek Fanni

ügyfélszolgálati munkatárs

Vaszil Vanessza

ügyfélszolgálati munkatárs

Francsovics Tünde

labormunkatárs

Nemes Zsanett

labormunkatárs

Fancsovics István

laborvezető