Before
After

Gustav 51 éves könyvelő, Svájcban él. Racionálisan gondolkodik, pénzügyeit is felelősségteljesen, körültekintően kezeli, alaposan megfontolja, hogy mire mennyi pénzt költ.
Aggódva nézte végig a svájci fogászatok árlistáit, az ő bevételeihez mérten igencsak drágának tartotta őket, emiatt is halogatta sokáig a fogai kezelését.
Fia informatikus, aki egy vasárnapi családi ebéd után győzte meg, hogy az interneten ne csak a hazai fogászatokat keresse, hanem legyen nyitott más európai klinikákra is, ahol minőségben ugyanolyan, vagy még jobb ellátást kaphat, mint odahaza.
Gustav így talált rá a Orion Dentalra, jelentkezett az ingyenes állapotfelmérésre, ahol azonnal szimpatikusnak találta a kezelőorvost, a kapott kezelési terv áraival pedig igencsak elégedett volt.
Nem halasztotta tovább a dolgot, megvette repülőjegyét Budapestre, és 2 hét múlva már meg is kezdte a kezelését nálunk.
Hiányzó fogai pótlását és az általánosan rossz állapotban lévő fogainak kezelését fémkerámia hidakkal illetve koronákkal oldottuk meg, mindehhez csupán két hétre volt szükség.
Gustav azóta bátran mer mosolyogni, és mivel sokat spórolt azon, hogy a svájci rendelők helyett nálunk készültek a fogpótlásai, az ezévi költségvetésbe még az is belefért, hogy a családját meglepje egy spanyolországi nyaralással.