Before
After

Péter egy pékséget vezet, szabadidejében imád sárkányrepülőzni.
Egy balszerencsés hétvégén azonban Péter balesetet szenvedett leszállás közben. Néhány apróbb sérüléssel megúszta a dolgot, azonban két felső frontfoga letörött.
Szülei évek óta a Orion Dental páciensei, emiatt 2017 augusztusában habozás nélkül hozzánk fordult. Dr. Szendrei Balázs megvizsgálta a törött fogakat, röntgeneket készített, és arra a megállapításra jutott, hogy sajnos ezt a két sérült foggyökeret ki kell húzni.
Azonban megnyugtatta Pétert, hogy egy ideiglenes híddal már 1 napon belül el tudja tüntetni a foghiányt, így a foghúzás utáni 2 hónapos gyógyulási időre sem marad fogak nélkül.
Ugyanakkor felhívta Péter figyelmét, hogy több szuvasodás, illetve hiányzó fog is található a szájában, amik megoldására készített egy kezelési tervet.
Péter átgondolta a tervet, és beismerte, hogy az alsó kesze-kusza fogai is kifejezetten zavarják, és ha már egy ilyen átfogó tervbe belevág, szeretné, ha azokat is szabályossá, széppé alakítanánk.
Így, amikor letelt a 14 hetes gyógyulási idő, 2017 októberben Péter eljött a második vizitre, amikor alulra és felülre összesen 28 fémmentes koronát készítettünk neki 12 nap alatt.
Péter azóta ismét sárkányrepülőzik, viszont minden repüléshez gondosan felrakja a fogvédő sínjét.