Before
After

Catherine Angliából érkezett a rendelőnkbe. Sokáig nem merte rávenni magát, hogy belevágjon a fogászati kezelésbe, ám amikor 3 hónap alatt több foga is magától kiesett, érezte, hogy nincs mire várnia.
Sajnos addigra az előrehaladott fogágybetegsége miatt a felső fogai menthetetlenek voltak.
Az elkészült CT-felvétel alapján a felső állcsontban az összes fog eltávolítása mellett döntött a kezelőorvosa, Dr. Erdélyi Fruzsina.
Sajnos a fogágybetegség miatt a csontja papírvékonyságúra sorvadt, kiterjedt csontpótlás nélkül nem lett volna esély implantátum beültetésére.
A csontpótlással járó beavatkozás, annak hosszú gyógyulási ideje, valamint a komoly költségek miatt végül Catherine úgy döntött, nem vág bele az implantációba.
Így a felső fogak eltávolítása után azonnal ideiglenes fogsor készült a felső állcsontra, valamint a menthetetlen frontfogak eltávolítása után ideiglenes rögzített híd az alsó állcsontra.
Ehhez 5 napra volt szükség Budapesten. 2 hónap gyógyulás után Catherine visszatért Budapestre a második, befejező vizitre.
Ekkor 10 nap leforgása alatt felülre egy teljes fogsor, alulra pedig 12 fémkerámia korona készült, Catherine pedig újra tud mosolyogni és fájdalom nélkül enni.