Before
After

Ottó 45 éves magyar ügyvéd. Felesége évek óta a páciensünk, a féléves kontrollvizsgálatokra mindig szorgalmasan jár, így neki többnyire csak apróbb kezelésekre szokott szüksége lenni.
Szemben Ottóval, aki egy rossz, fájdalmas fogászati emlék miatt 8 éve nem járt fogorvosnál. Végül felesége unszolására kereste fel rendelőnket. Az első konzultációra még a felesége is elkísérte, támogatta.
Dr. Szendrei Balázs kezelési tervet készített Ottónak, amit lépésről lépésre megbeszéltek. Elmondása szerint az első kezelés előtt aludni sem tudott, annyira izgult, de amint megkapta az érzéstelenítőt és semmit nem érzett a kezelésből, annyira megnyugodott, hogy az ülés alatt többször is elaludt a fogászati székben.
Ottónak Szendrei doktor úr a fogak állapotától függően 9 nap alatt 10 préskerámia héjat és 18 fémmentes koronát készített, amihez két hosszabb és két rövidebb ülésre volt szükség.
Ottó büszke arra, hogy belevágott a kezelésbe, mi pedig büszkék vagyunk Ottóra, hogy szakítva hanyag szokásával, új fogpótlásaival rendszeresen ellátogat hozzánk a szűrővizsgálatokra.